Kjo është një faqe shembull. Është ndryshe nga një postim në blog sepse do të qëndrojë në një vend dhe do të shfaqet në navigimin e faqes tuaj (në shumicën e temave). Shumica e njerëzve fillojnë me një faqe Rreth që i prezanton ata me vizitorët e mundshëm të faqes. Mund të thotë diçka si kjo:

Përshëndetje! Unë jam një lajmëtar biçikletash ditën, aktor aspirues natën, dhe kjo është faqja ime e internetit. Unë jetoj në Los Anxhelos, kam një qen të mrekullueshëm me emrin Jack dhe më pëlqejnë piña coladas. (Dhe u kap në shi.)

…ose diçka si kjo:

Kompania XYZ Doohickey u themelua në vitin 1971 dhe që atëherë ka ofruar doohickeys cilësore për publikun. E vendosur në Gotham City, XYZ punëson mbi 2,000 njerëz dhe bën të gjitha llojet e gjërave të mrekullueshme për komunitetin Gotham.

Si përdorues i ri i WordPress-it, duhet të shkoni te pulti juaj për të fshirë këtë faqe dhe për të krijuar faqe të reja për përmbajtjen tuaj. Argëtohu!