Properties View

Objekti me i ri Rezidencial “Platinum”

For Sale
2 Beds
2 Baths
122.25 m2
933
1

Loading

On Request

Details

 • Beds
  2
 • Baths
  2
 • Certification Document
  In-Progress
 • Garages
  1
 • Lot area (sqft)
  122.25 m2
 • Type
 • Floor
  5
 • Year Build
  2026

Overview

Loading

Objekti më të ri rezidencial – Esencë ndryshe e jetesës moderne

AL konstruksion iu prezanton një objekt unik rezidencial që optimizon jetesën kontemporane urbane, ndërthurjen delikate të estetikave, jetesës, funksionalitetit dhe qëndrueshmërisë.
Me vendndodhje në zemër të Tiranës, ky objekt madhështor ofron një standard të ri të luksit dhe komoditetit për rezidentët e tij.

✅Adresa: Kryqëzimi i rrugë “Marko Bocari” & “Sami Frashëri”, Tiranë.
✅200 metra larg liqenit.
✅Mundësi parkimi.
✅Rezidencë private.

📲 +355 69 407 1300
✉️ info@alkonstruksion.al

Location