Properties View

Ambient per Zyra ne Kompleksin Halili

For Rent
2 Baths
300 m2
154
1

Loading

3,000/month

Details

 • Baths
  2
 • Lot area (sqft)
  300 m2
 • Type
 • Floor
  6
 • Year Build
  2010

Overview

Loading

Zyra për qira ka një sipërfaqe totale prej 300 m2. Ambienti është i ndriçuar mirë dhe ofron një hapësirë të mjaftueshme për stafin tuaj. Ë

Adresa: Tiranë, Tirana, Albania
Çmimi: €3.000
Siperfaqja totale: 300 m²
Kati: 6
Tualete: 2
Viti i ndertimit: 2010
Viti i restaurimit: 2011

📞 Kontakti: Elona Kohila – 3550692662260
lonakohila@gmail.com