Properties View

SHESIM NJESI BIZNESI TE RINGSIDE RESIDENCES NË PASKUQAN, PRANË BULEVARDIT TË RI.

For Sale
2 Baths
298 m2
745,000

Details

  • Baths
    2
  • Certification Document
    In-Progress
  • Lot area (sqft)
    298 m2
  • Type

Overview

Loading

RINGSIDE RESIDENCES
Projekti më i ri bashkëkohor në Paskuqan pranë Bulevardit të Ri!

Ringside Residences është një kompleks rezidencial modern dhe bashkëkohor, që do të ofroj trendin më të ri arkitekturor për një jetesë komode me benefitet e përditshme që të mundëson zona pas zhvillimeve rrënjësore që janë bërë vitet e fundit, sic janë Infrastruktura Urbanistike, Bulevardi i Ri, Unaza e madhe e Tiranës, Sistemimi i Liqenit të Paskuqanit, si dhe në prespektivë krijmi i Pyllit Orbital.

Pikërisht vendndodhja ku pozicionohet kompleksi e bën atë të jetë shume atraktiv për zhvillimin e bizneseve të ndryshme, nga vetë mundësia lidhëse e drejtpërdrejt të Bulevardit të Ri, Unazën e madhe dhe zonën përreth Liqenit të Paskuqanit.

Informacion mbi kompleksin:
● Karakteristika e veçantë e këtij projekti është zhvillimi i tij në siperfaqe dhe jo shumë në lartësi.
Këtu perfshihen godina 7 kate (6 kate banim dhe kati përdhe njesi biznesi).
● Hapësira të gjelbërta dhe ambiente shplodhëse.
● Shesh lojrash për fëmijët dhe ambiente të sigurta për të luajtur.
● Siguri e garantuar 24 orë brenda kompleksit dhe përreth tij.
● Fasadë e ventiluar/termoizolim për një ambient të brendshëm të pa ndikueshëm nga atmosfera e jashtëme, duke bërë të mundur
kursimin e energjisë dhe qetësi.
● Vetrata të mëdha me xham dhe duralumin me parametra maksimal termik dhe izolues.

► Faza e punimeve
Projekti ështe në fillimin e punimeve dhe cdo objekt ka nje afat përfundim punimesh brenda 24 muajve nga koha kur ka filluar plateja e themeleve.

Faza e parë e projektit përbëhet nga 4 Objekte banimi dhe shërbimi, 7 Kat mbi Tokë dhe 2 Kat nëntokë (parkime) me apartamente dhe njësi biznesi të projektuar me kujdes për të ofruar hapësira të bollshme, me detaje të bukura dhe me ndriçim dhe ventilim natyror.

► Tipologjia e Njesisë së Shërbimit/Biznesit

– Orentimi: Lindje me pamje nga Rruga Kryesore, Jug me Pamje nga Rruga e brendëshme, Veri në pjesën e sheshit të brendshëm
– Siperfaqja Totale 298 m2
– Siperfaqe Neto 284 m2
– Siperfaqe e përbashket 14 m2

Për më shumë informacion na kontaktoni.

Location

Virtual Tour

Input IFRAME to show your 360 degree property view..