Properties View

SHESIM TOKE NE MJULL BATHORE!!

4000 m2
100

Loading

880,000

Details

  • Certification Document
    Yes
  • Lot area (sqft)
    4000 m2
  • Type

Overview

Loading

Shesim Toke ne Mjullbathore.Toka ndodhet në afërsi të zonës së Mjullbathores , me orientim shume te mire.Toka është me certifikatë të rregullt hipotekore dhe mundësitë për zhvillime janë të shumta.Ndodhet 2 minuta larg me rrugën kryesore.Për çdo informacion mund të na kontaktoni.

Virtual Tour

Input IFRAME to show your 360 degree property view..