Properties View

SHESIM VILE 3+1 NE REZIDENCEN “MAISON DE LA TERRE” MJULL BATHORE.

For Sale
3 Beds
3 Baths
220 m2
703,000

Details

 • Beds
  3
 • Baths
  3
 • Certification Document
  In-Progress
 • Garages
  2
 • Lot area (sqft)
  220 m2
 • Type
 • Garden/yard : m²
  398
 • Garden
  Yes

Overview

Loading

Një ndër veçoritë që i shton vlera “Maison de la Terre” është pikërisht harmonia e dizajnit që integrohet në mënyrë të përsosur me kompleksin, peizazhin dhe mjedisin natyror.
Synimi i kësaj qasjeje është integrimi i banesave dhe infrastrukturës me topografinë ekzistuese të tokës.
Projekti tregon kujdes ndaj detajeve dhe topografisë së tokës, duke krijuar kështu një dizajn kreativ dhe të qëndrueshëm. Kjo, duke shfrytëzuar me zgjuarsi hapësirat dhe nivelet, për të krijuar një kompleks tërheqës dhe miqësor me banorët dhe planetin.
Vilat rezidenciale të dhurojnë gjithçka që ti dëshiron. Pishinat, siguria dhe bukuria e arkitekturës, janë vetëm disa prej elementeve që i bëjnë këto hapësira, zgjedhjen ideale për ty.

Shërbimet e kompleksit përfshijnë:
Parking nëntokësor,
Mirëmbajtje 24/7,
Ambiente të gjelbra dhe të përbashkëta,
Korsi për biçikleta, ETJ
Siguri private

Per me shume detaje na kontaktoni.

Location

Virtual Tour

Input IFRAME to show your 360 degree property view..