Properties View

Vile ne shitje ne Petrelë

3 Beds
2 Baths
200 m2
273

Loading

220,000

Details

 • Beds
  3
 • Baths
  2
 • Certification Document
  In-Progress
 • Garages
  1
 • Lot area (sqft)
  200 m2
 • Type
 • Garden/yard : m²
  1500
 • Year Build
  2024
 • Garden
  Yes

Overview

Loading

Vila ndodhet saktesisht 200m pas Restorant Fustanellës në lagjen Zaranik, Petrelë.Vila eshte per tu perfunduar sipas deshires. Çatia eshte e perfunduar si dhe suvaja gjithashtu. Projekti elektrik eshte gati dhe ai hidraulik per tu perfunduar.Sahati eshte i instaluar me kontrate.Toka eshte gjithesej 1500m me 300m truall si dhe 1200 toke bujqesore ; 100m eshte njolla e ndertimit.Cmimi i diskutueshem.

Virtual Tour

Input IFRAME to show your 360 degree property view..