Properties View

Ambient Komercial për Shitje në Bulevardin e Ri

For Sale
1 Baths
52 m2
166
4

Loading

120,000

Details

  • Baths
    1
  • Lot area (sqft)
    52 m2
  • Type
  • Year Build
    2023

Overview

Loading

Ambient komercial për shitje kati 0.
• Sipërfaqja totale 52 m²

• Godina eshte ne perfundim dhe ka 8 kate.

• Vendndodhja është në Bulevardin e Ri, një nga zonat më të preferuara në Tiranë

• E përshtatshme për një varg veprimtarish biznesi.

• Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!

Adresa: Tiranë, Tirana, Albania
Çmimi: €120.000
Siperfaqja totale: 52 m²
Siperfaqja e brendshme: 26 m²
Tualete: 1
Viti i ndertimit: 2023
Viti i restaurimit: 2023

📞 Kontakti: Elona Kohila – 3550692662260
lonakohila@gmail.com