Properties View

SHESIM TOKE PER NDERTIM NE FARKE

For Sale
6770 m2
104

Loading

1,030,000

Details

  • Certification Document
    Yes
  • Lot area (sqft)
    6770 m2
  • Type

Overview

Loading

Ofrojmë për shitje tokë ideale për ndërtim në Farkë, me intensitet ndërtimi 0.6.Toka është e pajisur me dokumentacion të rregullt hipotekor dhe ndodhet në një nga zonat më të favorshme për zhvillim dhe ndërtim.Na kontaktoni për çdo informacion shtesë.

Virtual Tour

Input IFRAME to show your 360 degree property view..